Despre Tehnogrup Est

Compania TEHNOGRUP EST exista in domeniul H.V.A.C de peste 10 ani, iar obiectivul pe care ni l-am propus a fost sa oferim clientilor nostri o alternativa in acest domeniu. Aceasta alternativa este, de fapt, o oferta de produse realizate conform celor mai noi tehnologi, care asigura un raport pret/calitate deosebit.

TEHNOGRUP EST ofera o gama larga de produse incepand cu ventilatoare mici pana la ventilatoare industriale foarte mari (incluzand si solutii pentru aplicatii speciale) si toate accesoriile necesare realizarii unei solutii H.V.A.C.

In prezent , suntem importatori si reprezentanti ai unor parteneri care s-au impus pe piata internationala :
-K-FLEX - izolatie termica , Italia
-VORTICE - ventilatoare pentru toate tipurile de aplicatii , Italia
-RUCK - ventilatoare pentru aplicatii comerciale si industriale-Germania
-ELEKTROTEKNIK - Grile, anemostate, difuzoare s.a , Elektroteknik Klima Turcia
-ODE - Tubulatura flexibila (ne)izolata aluminiu , Turcia

De asemenea , departamentul de productie functioneaza in cadrul societatii noastre pentru a oferi pachetul complet de produse necesare realizarii sistemului de ventilatie prin producerea conductelor rectangulare de ventilatie din otel galvanizat si a tuturor confectiilor metalice aferente.

In ultimii ani ne-am consolidat cota pe piata in acest domeniu , urmand ca in viitorul foarte apropiat sa deschidem al treilea depozit cu birouri si show-room in Otopeni, in vederea dezvoltarii segmentului de produse pentru climatizare si ventilatie.

Autentificare

Nu ai cont? Creeaza-ti un cont pentru a beneficia de magazinul virtual.

 
 
  • Username
  • Password

  •